Radno vreme: Ponedeljak - Subota 09:00-19:00
Tel. 015/354-566

Opremanje hotela i apartmana

  • Početna
  • /
  • Opremanje hotela i apartmana

Hotelski peškiri

Hotelski peškiri sa bordurom i amblemima, koji se dobro uklapaju sa bade mantilima. Posebna gramaža i kvalitet frotira garantuje dobro upijanje vode. I posle duge upotrebe ostaju isti, prijatni i mekani.

Jastuci

Jastuci su punjeni silikoniziranim šupljim poliesterskim vlaknom. Vazdušna cirkulacija je dobra, sto omogućava toplotnu izolaciju. Navlake su izrađene od fine pamučne supersoft tkanine i bakteriocidnom zaštitom. *U mogućnosti smo da prilagodimo dimenziju Vašim zahtevima.

Jorgani

Jorgani svi imaju antibakteriološke karakteristike i dermatološki su sigurni. Odlikuje ih odlična cirkulacija vazduha, niska specifična težina i volumen. *U mogućnosti smo da izradimo dimenzije po Vašim zahtevima.

Posteljine

Posteljine za hotele i apartmane izrađuju se od materijala koji ispunjavaju visoke standarde i zahteve hotelijerstva.

Opremanje restorana

Veliki izbor materijala za stolnjake, salvete, nadstolnjake i opreme za restorane. U ponudi imamo i nepromočive materijale. *U mogućnosti smo da izradimo dimenzije po Vašim zahtevima.

Wellness program

Wellness spa program pogodan je za primenu u hotelima sa bazenom, saunom, turskim kupatilo, sobama za masažu itd. U ovaj program spadaju suknjice za saunu, bade mantili, bade papuče, itd.